У "воскреслого" Кім Чен Ин помітили загадкову позначку (фотофакти)

Під час появи лідера КНДР Кім Чен Ина на публіці після 20-денної відсутності на його руці був помічений загадковий слід, зазначають Патріоти України. Як пише британська The Mirror, пляму на правій руці вождя Північної Кореї виявили 1 травня під час відвідин церемонії відкриття заводу з виробництва добрив.

Спеціаліст в сфері медицини з США розповів виданню, що такі сліди на руці можуть означати проведення процедури при серцево-судинному захворюванні, можливо, пункції правої променевої артерії.

Лідер КНДР відвідав церемонію відкриття Сунчхонського заводу добрив в провінції Пхеннан-Намдо. де урочисто розрізав стрічку. Всупереч поширеним чуткам про хворобу, на фото Кім Чен Ин виглядає здоровим.

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...

Так і не запрацював? Чи буде продовжено американський ленд-ліз для України: У МЗС дали відповідь

субота, 27 квітень 2024, 10:30

Майже два роки тому президент США Джо Байден підписав акт про ленд-ліз для України, який передбачав передачу американської зброї через механізми оренди або позики, передають Патріоти України. Однак його так і не було застосовано, термін дії документа ...