У Залізному Порту вбили екс-нардепа зрадника, - Сергій Хлань

Депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань повідомив про вбивство колаборанта Олексія Ковальова. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"З’явилась інформація, що у Залізному Порту вбито екс-нардепа зрадника Олексія Ковальова. Дані потребують уточнення", - написав Хлань.

За словами депутата, про його смерть повідомили російські пропагандистські ЗМІ, але потім ці повідомлення були видалені. Нагадаємо, що Ковальов був народним депутатом від "Слуги народу", на початку квітня його виключили з фракції.

Проти нього відкрито кримінальне провадження за колабораційну діяльність. Також екс-нардепа звинувачують у держзраді та пособництві державі-агресору.

За даними слідства, підконтрольні йому підприємства постачали продукти до Криму, а також завозили на Херсонщину паливно-мастильні матеріали з окупованого півострова.

Крім того, він публічно підтримував окупантів та забезпечував розміщення особового складу ворожих сил у приміщеннях санаторію у місті Гола Пристань. 4 липня стало відомо, що Ковальов став "заступником голови" так званого "уряду", створеного окупантами у Херсонській області.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...