У Запоріжжі прогриміла серія потужних вибухів, окупанти вдарили по місту ракетами

Вранці 25 травня у місті Запоріжжя сталося чотири потужних вибухи. За інформацією місцевої влади, російські окупанти завдали ракетних ударів по обласному центру. Про це у Telegram повідомляє пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації, передають Патріоти України.

Ворожі війська запустили чотири крилаті ракети по місту близько 5 ранку. Одну з ракет ліквідувала протиповітряна оборона. Інші вразили цілі на території Запоріжжя. Наразі на місці працюють усі відповідні служби.

"Сьогодні, 25 травня, о 05:13 російські війська запустили чотири крилаті ракети по Запоріжжю. Одну з них збила наша ППО. Наразі обстежується уражена територія і на місці події працюють відповідні служби. Інформацію буде уточнено згодом", – повідомили в ОВА.

Наразі відомо щодо однієї загиблої та трьох поранених внаслідок вранішніх ворожих обстрілів м. Запоріжжя. Тільки в приватному секторі міста, за попередньою інформацією, відомо щодо 62 пошкоджених будинків.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...