У Запорізькій області кадирівці змушували бурятів мити їм ноги, - офіцер

У селі Тарасівка, що в Запорізькій області, російські окупанти-кадирівці змушували російських окупантів-бурятів мити собі ноги - як правило, брудні, спітнілі і смердючі. Про це розповів відомий митник і капітан першого рангу в запасі Анатолій Макаренко в інтерв'ю Дмитру Гордону, передають Патріоти України.

Макаренко каже, що цю брудну історію розповів йому його приятель. А сам він порадив другу разом з сім'єю терміново евакуюватися, на що той, хоч і насилу, але спромігся. Макаренко прямо назвав російську армію "мерзенною, нахабною ордою", яка знищує все, що зустрічається на її шляху.

"Я дуже любив свою школу і люблю. І коли мені вислали фотографії розбитого комп'ютерного класу, який ми створили, знищених інтерактивних дощок, просто розстріляних, розбитих, загиджених кабінетів, де дітвора мого села навчалася, росла. Це був перший раз під час війни, коли у мене пробило сльозу. І потім мене вразила одна з фотографій, де на дошці написано: "Вибачте, ми не хотіли". Ось спочатку все обгидити, знищити, а потім щось сказати. Яке "Вибачте"? Хотіли ви, все усвідомлено робили", – підсумував він.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...