У Запорізькій області партизани закидали гранатами кортеж "глави" Північної Осетії, - ЗМІ

Глава Північної Осетії (суб'єкт РФ) Сергій Меняйло потрапив у засідку на окупованих територіях Запорізької області. Кортеж російського політика закидали гранатами, він отримав легку контузію та був госпіталізований. Про це повідомив Telegram-канал Baza, невдовзі ця інформація почала з'являтися і на інших джерелах, передають Патріоти України.

Меняйло у складі батальйону "Аланія" їхав у район міста Гуляйполе, але так і не дістався місця призначення. Крім нього поранення отримали ще кілька окупанів. Однак невдовзі Telegram-канал "Основа" опублікував коментар прес-секретаря голови Північної Осетії Ольги Дзагоєвої, яка заявила, що говорила зі своїм начальником по телефону і він нібито не підтвердив інформацію про контузію.

У коментарі Baza сам Меняйло нібито також пізніше повідомив, що "жодної диверсійної групи ніхто не бачив". "Те, що там прилітає – це щодня, обстріл буває. Там прилітає скрізь на передовій. Але зі мною все нормально, все добре", – стверджує політик.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....