У запроданців критичні дні: Нардеп ОПЗЖ Ілля Кива в Раді обклав трьохповерховим матом журналіста (відео)

Ілля Кива влип у новий скандал через грубе спілкування з журналістом та потік нецензурних слів у кулуарах Верховної Ради. Народний депутат від "Опозиційного блоку - За життя" обматюкав представника ЗМІ після питання про відмивання грошей через конвертаційні центри, зазначають Патріоти України.

Депутат нецензурно ображав не тільки співрозмовника, але і керівника проекту Дениса Бігуса, якого назвав "під**асом й гомосексуалістом".

"Ви займаєтеся дешевим піз**жем та провокаціями", - лаявся Кива.

Коли ж кореспондент нагадав нардепу, що він отримує зарплату з податків громадян, в тому числі і його власних, Кива заявив, що Бігус повинен заплатити податки "на всі вкрадені ним гроші".

Мокрик вказав на безпідставність таких звинувачень і зазначив, що всі необхідні та завірені фінансові документи про податки у проекту є. У відповідь на це Кива просто-напросто порадив "Засунути ці довідки в д*пу своєму під**асу-керівнику".

Після інциденту Мокрик написав у своєму Facebook, що поведінка Киви ганьбить не просто фракцію ОПЗЖ, в якій він перебуває, але і всю Верховну Раду та українську державу.

"Таке бидляцьке спілкування нардепа і з журналістом, і просто з платником податків, за гроші якого Кива підтримує свою життєдіяльність, - це треш", - обурюється журналіст.

"Те, що ОПЗЖ провело в Раду і тримає в себе таке - це обличчя ОПЗЖ. Головне обличчя. Те, що про бидляцтво Киви мовчить ВР і Комітети зі свободи слова і депутатської етики - це обличчя парламенту. Те, що закони в Україні приймає і доступ до парламентської трибуни має людина з явними порушеннями - це катастрофа. І насмішка над платниками податків", - пише Мокрик.

Ілля Кива обматюкав журналіста Данила Мокрика у Верховній Раді (фото: facebook.com/danylo.mokryk)

Посилання на відео (16+)

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...