У Зеленського готові до такого повороту? Байден обходить Трампа в передвиборчому рейтингу, - опитування

Розрив між рейтингами Байдена і Трампа становить 14%.

Джо Байден. Фото: Рейтерс.

Кандидат у президенти США від демократів Джо Байден обходить в передвиборчому рейтингу чинного президента Дональда Трампа. Розрив між основними кандидатами становить 14%. Про це свідчать дані опитування Siena College і New York Times, інформують Патріоти України.

Повідомляється, що Байден забезпечив лідерство над Трампом, отримавши широку підтримку серед жінок і так званих небілих виборців. Крім того, частина електорату республіканців більше не підтримує чинного президента через неефективну боротьбу з коронавірусом.

За даними опитування, рейтинг Байдена становить 50%, Трампа - 36%. Видання зазначає, що цей показник - один з найбільш песимістичних за час президентства Трампа, що ставить під питання його обрання на другий термін.

Опитування показує, що у частини електорату Трампа знизилася підтримка, оскільки його адміністрація не змогла зупинити COVID-19. Крім того, виборці незадоволені різкими заявами президента про застосування сили для розгону протестів, які спалахнули після вбивства афроамериканця Джоржда Флойда.

Байдена підтримує велика частина чорношкірих і латиноамериканських виборців, жінки та молодь. Серед чоловіків, білих та виборців середнього і старшого віку - підтримка Байдена і Трампа приблизно однакова.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...