У Зеленського похвалились прийомом в ОАЕ (фото, відео)

Президент і перша леді України прибули в Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ), де перебуватимуть з офіційним візитом 14-15 лютого.

З'явилося перше відео із президентом України Володимиром Зеленським з Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ), де вони із дружиною Оленою Зеленською перебувають з офіційним візитом. Про це повідомила пресслужба глави держави в Telegram, передають Патріоти України.

Візит запланований на 14–15 лютого 2021 року. "Ці два дні будуть насичені важливими зустрічами, результатом яких стане поглиблення співпраці між двома країнами та підписання низки документів", – йдеться в повідомленні.

Раніше в Офісі президента уточняли, що під час вказаного візиту глава держави проведе переговори зі спадкоємним принцом Абу-Дабі, заступником Верховного головнокомандувача Збройних сил ОАЕ Мухаммадом бін Заїдом Аль Нагаяном та віцепрезидентом, прем’єр-міністром, міністром оборони ОАЕ Мухаммадом бін Рашидом Аль Мактумом.

Зеленська у межах розвитку напряму "культурна дипломатія" зустрінеться з міністром культури та молоді цієї арабської країни Нурою бінт Мухаммад Аль Каабі, представниками дирекції Дубайської опери та ключових історичних і культурних пам’яток Абу-Дабі.

Повідомлення про візит Зеленських до ОАЕ


Лише самих дезертирів - десятки тисяч: Міноборони Великобританії оновили оцінку втрат росіянами техніки та бійців з початку повномасштабного вторгнення в Україну

неділя, 28 квітень 2024, 4:15

За оцінками Міноборони Великої Британії, російські війська втратили вбитими та пораненими близько 450 тисяч бійців, і це без урахування різних ПВК. З початку повномасштабної війни російська армія втратила сотні тисяч військових вбитими та пораненими, а...

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...