У Зеленського приховують трагедію через "перемир'я": На Донбасі від кулі снайпера загинув офіцер ООС, - побратими

Офіційної інформації від ЗСУ про загибель бійця немає.​

Під час перемир'я, оголошеного на Донбасі з 27 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил в Луганській області загинув лейтенант ЗСУ Володимир Рудик, повідомляють Патріоти України.

Рудик загинув в Луганській області орієнтовно 22 серпня від кулі снайпера. Про це в Facebook написав Сергій Сердюк. "На превеликий жаль у нас втрати. 22 серпня (орієнтовно) в Луганській області трагічно загинув (кульове поранення правого лобного відділу) старший лейтенант (підрозділ не уточнюється) Рудик Володимир Володимирович, 1989 року народження", - написав на своїй сторінці Сердюк.

Він додав, що український боєць був родом з села Злотники Теребовлянського району Тернопільської області. У військового залишилися батьки та сестра. На фронт Герой пішов добровольцем з найперших днів подій на сході України.

Володимир Рудик пройшов весь шлях від рядового до старшого лейтенанта у 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого. Отримав шість державних нагород. Офіційної інформації від ЗСУ про загибель бійця немає. 22-24 серпня в Золотниковській сільраді оголосили траур по односельчанину.

Зазначимо, 22 серпня, за даними штабу ООС, на Донбасі зафіксували 1 обстріл - постріл з ручного протитанкового гранатомета під Мар'їнкою Донецької області. 23 серпня обстріли з боку бойовиків не велися.

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...