У Зеленського розповіли, як буде формуватися список партії "Слуга народу"

Список партії новообраного президента буде формуватися за прозорими механізмами.

Дмитро Разумков. Фото: ВВС.

Радник Володимира Зеленського з політичних питань Дмитро Разумков розповів, що список партії "Слуга народу" буде формуватися за прозорими й зрозумілими механізмами – можливо, це праймеріз або інша процедура, передають Патріоти України.

Інших подробиць він не повідомив. Щодо кандидатури глава Адміністрації президента – Разумков сказав, що її озвучить президент.

– Моя думка – це має бути людина без політичного минулого. Можливо, це міг би бути Іван Баканов, глава партії Слуга народу, – вважає радник Зеленського.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...