У Зеленського розповіли, що думають про Тимошенко

Юлію Володимирівну назвали "патріотично налаштованою людиною".
ЮВТ у Зеленського вважають патріоткою. Фото: LIGA.net.

Бізнес-партнер і кращий друг новообраного президента Володимира Зеленського Сергій Шефір у інтерв’ю theБабелю розповів, як і з ким буде формуватися коаліція у Верховній Раді, передають Патріоти України.

На питання, чи буде Зеленський після парламентських виборів об’єднуватися з головою «Батьківщини» Юлією Тимошенко та лідером «Громадянської позиції» Анатолієм Гриценком, він відповів: «Я вже говорив, що жодна коаліція в Раді довго не трималася, бо гачки, за які вони тримають один одного, — це портфелі. Мені б хотілося придумати якийсь хід, щоб коаліція створювалася не на основі портфелів. І я вважаю, що Юлія Володимирівна — патріотично налаштована людина. Домовлятися треба на нормальних мотивах і помислах, портфелі другорядні».

Також Шефір спростував інформацію про створення нового об’єднання за Зеленського в парламенті, з яким пов’язують нардепа Валерія Писаренка — в минулому людини з команди колишнього заступника глави АП Віктора Януковича Андрія Портнова.

«Я чув про нього, але не знайомий. Зараз багато хто ходить і каже, що він від Зеленського, — це маячня. Якщо хтось такий приходить, можна повідомляти нам. Щойно ми зробимо якісь призначення, можна буде не сюди телефонувати, а вже цим людям», — сказав він.

Шефір відповів на питання, кого з команди Порошенка новий президент вважає ефективним і готовий з ним працювати. «Нам сподобалося те, що відбувалося з поліцією. Коли ми зустрілися з (головою МВС) Арсеном Борисовичем (Аваковим), він прямо сказав: «Я взагалі не за вас, але буду робити все, щоб вибори пройшли чесно і відкрито», — зазначив він.

На репліку, що Аваков не з команди Порошенка і ніколи не симпатизував йому, а має хороші стосунки з Коломойським, він додав: «Серйозно? Я не знав. Мені здається, він про нього (Коломийському) іронічно висловлюється. У великій політиці дружба ситуативна».

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...