У Зеленського розповіли, з ким президентська партія "Слуга народу" співпрацюватиме у новому парламенті

Представник президента Зеленського у Верховній Раді Руслан Стефанчук переконує, що їхня партія "Слуга народу" співпрацюватиме лише з тими політсилами, чиї пропозиції можуть лежати в основі програми, з якою вони йдуть на вибори. Як підкреслив Стефанчук у ефірі програми "Свобода слова", для них не є важливими прізвища, повідомляють Патріоти України.

Нам важливо, чи готові ці люди об’єднатися навколо ідей, що лежать в основі програми (партії "Слуга народу" – 24 канал), чи готові ці партії, блоки, фракції тощо долучитися до того, що віднайшло підтримку в народу. Ми не є готовими, як сказав Володимир Зеленський, торгувати питаннями території, суверенітету та інших речей, які становлять основу національної безпеки України, – наголосив він.

Водночас представник президента у парламенті пояснив, що вони не ставлять за пріоритет прізвища, назви фракцій, партій і їхні підходи, оскільки ще не знають, хто пройде до Ради IX скликання.

"Звичайно, нам хотілося би однозначно та однособово взяти більшість, тоді в нас виникає лише один підхід – ми взяли відповідальність і відповідальність слід питати тільки з нас. Якщо такого не станеться, то ми є готовими розглядати ті пропозиції, що можуть лежати в основі тієї програми, з якою ми йдемо. Тому тут прізвищ не можу назвати, тому що не знаю, хто буде в парламенті. Це тільки воля людей України", – підсумував Стефанчук.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...