У Зеленського вигадали покарання для корупціонерів: Спливли деталі

Найближчим часом президент України Володимир Зеленський внесе до Верховної Ради законопроект про відповідальність за незаконне збагачення. Про це розповів представник президента в парламенті Руслан Стефанчук у кулуарах Ради в понеділок, 3 червня, повідомляють Патріоти України.

За його словами, президентську ініціативу погодили з МВФ і Світовим банком. "Я сподіваюся, що цей проект закону (про відповідальність за незаконне збагачення. — Ред.) сьогодні або завтра буде внесений у Раду. Він набагато ширший, ніж ті, які напрацьовувалися, він не обмежується тільки кримінальною відповідальністю, туди додані питання цивільно-правової відповідальності, оскільки це комплексний законопроект", — сказав Стефанчук.

Він додав, що сподівається на співпрацю з комітетом ВР і парламентом. За його словами, зараз парламент неефективний і блокує президентські ініціативи.

"Питання внесення до процесуальних кодексів, в окремі закони, які стосуються судоустрою, тобто ми вже розробляємо комплексний проект, який, я сподіваюся, можливо, сьогодні або завтра буде внесений у Раду", — повідомив представник Зеленського.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

"У Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...