У Зеленського вже проблеми? За кого українці проголосували б восени 2021 року у разі виборів президента

Якби президентські вибори проходили в середині жовтня 2021 року, то Володимира Зеленського підтримали б 24,7% тих, хто збирається голосувати і визначився з вибором. Місяць тому рейтинг чинного президента був значно вище - 33,3%. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані опитування КМІС.

На другому місці - Петро Порошенко, якого підтримали 15,6% серед тих, хто визначився (у вересні-16,8%)

Далі йдуть Юлія Тимошенко - 12,2% (місяць тому - 10,3%), Юрій Бойко - 9,4% (місяць тому - 9,5%), і Ігор Смешко - 7,8% (місяць тому - 8,7%) і Дмитро Разумков-7,1%.

Підтримка інших кандидатів нижче.

Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування 15-18 жовтня 2021 року серед 1200 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Метод - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера (computer-assisted telephone interviews, CATI) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і з урахуванням дизайн-ефекту 1,1) не перевищує 3,2%.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...