У Зеленського заявили, що готові до переговорів з Росією, але є одна умова

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк наголосив, що Україна ніколи не відмовлялась від переговорів з Росією. Проте для цього потрібно вивести окупаційну армію з території України. Про це він написав у Тwitter, передають Патріоти України.

Михайло Подоляк наголосив, що Україна ніколи не відмовлялась від мирних переговорів з Росією. Проте, щоб вони почались держава-агресор повинна вивести окупаційну армію з українських територій.

"Потрібно розуміти: Україна ніколи не відмовлялася від переговорів. Наша переговорна позиція відома та відкрита: 1. Спочатку РФ виводить війська з 2. Далі – все інше. Чи готовий Путін? Очевидно, ні. Тому ми конструктивні у своїй оцінці: будемо говорити з наступним лідером РФ", - наголосив радник голови ОП.

Мирні переговори Росії та України

24 лютого російська окупаційна армія рушила на Україну. Окупанти почали свій наступ з півночі, півдня та сходу нашої держави. Росіяни також обстрілюють Україну ракетами, вбиваючи українців та знищуючи цивільну інфраструктуру.

Одразу після початку наступу на Україну росіяни захотіли переговорів з українською владою. Спочатку зустріч української та російської делегацій відбувалась у Білорусі, згодом - у Стамбулі. Учасники української переговорної групи наголошували, що росіяни не готові до перемовин, а тільки висувають нашій державі ультиматуми.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...