У Зеленського зробили несподівану заяву щодо Вакарчука

Партія "Слуга народу" новообраного президента Володимира Зеленського може створити коаліцію з партією "Голос" Святослава Вакарчука, якщо ця політична сила розділятиме принципи Зеленського. Про це заявив радник Зеленського, колишній міністр фінансів Олександр Данилюк у четвер, повідомляють Патріоти України.

Також Данилюк очікує на інавгурацію, після якої буде формування команди Зеленського, яка розпочне переговори з Міжнародним валютним фондом. До цього часу він виключив можливість проведення переговорів з фондом про підписання нової програми про співпрацю.

Головною перешкодою на шляху продовження співпраці з МВФ Данилюк назвав скасування конституційним судом відповідальності за незаконне збагачення.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...