"У ЗСУ є "жирніші цілі": Арестович упевнений, що по Кримському мосту "стріляти марно"

Радник голови ОП Олексій Арестович вважає, що ЗСУ навряд чи атакують Кримський міст при тому озброєнні, яке зараз постачається Заходом. Про це йшлося в інтерв'ю російському адвокату Фейгіну, передають Патріоти України.

"Я тут скептичний. Тому що (РСЗВ) HIMARS не дістануть", - відповів Арестович на питання, чи вдарять українські війська по Кримському мосту.

При цьому він уточнив, що мова йде про дальність ракет до РСЗВ, а не про саму систему. Більш того, у ЗСУ є "жирніші цілі", зазначив Арестович. "Є жирніші цілі, ніж Кримський міст... Наприклад, скупчення військ, штаби, аеродроми", - сказав він.

Арестович упевнений, що по Кримському мосту "стріляти марно". "Щоб опору пошкодити, там треба ядерний удар завдавати... А прольоти відновлюються дуже швидко, в лічені години. Це дуже складна історія - пошкодити такий об'єкт, як Кримський міст. Звичайно, можна чисто символічно вдарити, пошкодити шматок полотна, але повірте, у нас є важливіші цілі", - поділився радник глави ОП.

Він додав, що "простіше лупнути по військах, які йдуть через Кримський міст". Напередодні генерал Дмитро Марченко назвав міст "шляхом підтягування резервів" і заявив, що ЗСУ необхідно його "обрізати". Крім того, Марченко впевнений, що вже до вересня Збройні Сили України будуть здатні перейти до контрнаступу, якщо тільки отримають необхідне озброєння.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...