У ЗСУ на Донбасі дуже багато поранених, - штаб ООС

Під час обстрілів вісім українських військовослужбовців отримали поранення.

У зоні ООС знову обстріли. Фото: соцмережі.

З початку поточної доби, 11 квітня, ворог 11 разів обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил, із них чотири рази – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передають Патріоти України.

Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях українських підрозділів із протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Під час обстрілів вісім українських військовослужбовців отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - наголошується у повідомленні. Також ситуація в районі проведення операції залишається під контролем військових зі складу Об'єднаних сил.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...