У ЗСУ показали "гарячі" кадри роботи по ворогу - знищено бронетехніку та склади з БК (відео)

Воїни Збройних сил України завдали чергового удару по ворогу. У результаті було знищено БМП-2 та БМД-3, а також склади зі зброєю та технікою окупантів, передають Патріоти України.

Відповідні кадри показали в оперативному угрупуванні військ "Каховка". На фото й відео, які оприлюднили захисники, можна побачити, як ЗСУ працюють по позиціях ворога на півдні України.

Зокрема, воїни угрупування "Каховка" знешкодили ворожі бронемашини БМП-2 та БМД-3. Крім того, танкісти 17-ї окремої танкової бригади влучно вдарили по складах зберігання боєкомплекту та техніки окупантів.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...