У ЗСУ відповіли на звинувачення окупантів в ударі по ринку в Донецьку

Об'єднаний пресцентр Сил оборони таврійського напрямку прокоментував звинувачення російських окупантів в ударі по ринку в Донецьку, передають Патріоти України.

«Росіяни розповсюджують інформацію про удар по ринку в Донецьку. Відповідально заявляємо, що сили, які знаходяться в підпорядкуванні ОСУВ Таврія, в цьому випадку бойової роботи засобами ураження не вели. Донецьк — це Україна! росії доведеться відповідати за відібрані життя українців», — сказано в заяві пресцентру, оприлюденій на його сторінці у Facebook.

Крім того, "Суспільне" повідомляє, що його джерела в Міноборони назвали обстріл ринку в Донецьку злочином окупантів. Раніше російські держЗМІ з посиланням на маріонетку Кремля у так званій «ДНР» Дениса Пушиліна повідомили, що кількість жертв обстрілу ринку у Донецьку зросла до 28. Російські окупанти передбачувано звинуватили в обстрілі українських військових.

Російські окупанти тікають у паниці, боячись згоріти живцем: Ефект від дронів-драконів просто вражаючий - CNN

неділя, 8 вересень 2024, 6:00

Британський офіцер розповів про випадки, коли російські війська, атаковані кількома такими безпілотниками, залишали свої позиції. Українські військові використовують проти окупантів вогнеметні "безпілотники-дракони" із розплавленим металом. Це – осучас...

Контрнаступ під Покровськом: ЗСУ встановили прапор України в центрі Нью-Йорка

неділя, 8 вересень 2024, 1:33

Українські військові розгорнули синьо-жовтий прапор на елеваторі в центрі селища Нью-Йорк Донецької області. Відповідні кадри опублікував портал DeepState в суботу, 7 вересня. . Зазначається, що прапор встановили бійці 2-го механізованого батальйону 5...