"У зв'язку із непростим економічним становищем": Працівникам російського автозаводу роздадуть ділянки під городи

Калінінградський завод "Автотор", який складав BMW та Hyundai, роздасть своїм працівникам ділянки під городи. Так підприємство вирішило додатково підтримати працівників "у зв'язку із непростим економічним становищем". Усім охочим співробітникам безкоштовно виділять земельні ділянки під городи – по 10 соток, повідомила компанія. Для цього у власності "Автотора" є два земельні масиви загальною площею 300 га в районі селищ Холмогорівка та Любліне у Калінінградській області, передають Патріоти України.

Підприємство вже зібрало списки бажаючих та жеребкуванням розподілило перші 168 ділянок у Холмогорівці. У Любліному ділянки розподілять до кінця травня 2022 року. У компанії зазначили, що ділянки готові до сезонних посівних робіт — земля орана та проборонена. "Автотор" також організував продаж насіннєвої картоплі.

Про те, що "Автотор" виділить працівникам під городи 300 га землі, у квітні розповів голова компанії Володимир Щербаков. Він зазначав, що для підтримки співробітників компанія також залучає їх для ремонту обладнання, займається їх навчанням та атестацією.

Заснований у 1994 році "Автотор" займається збиранням Hyundai, Kia та BMW. 2021 року підприємство випустило 177 тисяч машин цих марок. Через війну в Україні у березні 2022-го складання автомобілів зупинив BMW, на "Автоторі" також почалися збої з постачанням комплектуючих для Hyundai та Kia.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...