"Виродки. Для них змусити допомогти армії - це покарання": Богдан Буткевич - про "слуг народу"

Ідея "слуг народу" покарати однопартійця, нардепа Миколу Тищенка, який під час карантину влаштував вечірку у Києві, допомогою армії виглядає маразмом. Про це сказав журналіст Богдан Буткевич на Youtube-каналі, передають Патріоти України.

"Які ср*ні ублюдки. Для них змусити людину допомогти армії - це покарання. Маразм. Покарання - іти допомогти власній армії, яка воює на фронті", - сказав Буткевич.

Журналіст назвав Тищенка "мерзотою". "Зрозуміло, що його ніхто не зачіпне. Ніхто йому нічого не зробить, тому що він кумасик Єрмака (керівник Офісу президента. - Gazeta.ua)", - зауважив Буткевич.

Раніше голова фракції "СН" Давид Арахамія заявив, що Тищенко за влаштовану вечірку має купити дрони і поїхати на фронт. "Нехай відпрацьовує", - говорив Арахамія.

"Українцям треба відмовлятися від того, що "от тебе, скотиняку, треба в окоп відправити". На війну, в армію, захищати країну мають мужні, класні чоловіки", - сказала журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Журналіст Михайло Ткач, який повідомляв про вечірку Тищенка, написав у Facebook: "Ну от і все. Для того щоб уникнути політичної відповідальності за показове нехтування законом (вдруге!) Миколі Тищенку навіть не знадобилось публічно визнати провину.

Президент Зеленський дуже часто переконує чи то себе чи то суспільство в тому, що його влада не така, як влада попередників. Що вони інші. Вони слуги. Вони перш за все люди.
І в той же час з поваги до всіх тих, хто дотримується карантинних обмежень, усвідомлюючи відповідальність за здоров'я оточуючих, Тищенко навіть не спромігся визнати: так я порушив.

Керівник Черкаської ОДА Скічко взагалі не вважає за потрібне сказати хоч слово пояснень. Хоча вечірка відбулася в готелі, де керує його дружина. І туди він завітав саме з нею. Не вважає за потрібне реагувати і народний депутат, "слуга народу" Трухін. До речі, Тищенко переконує що святкував з родиною і найближчими. Ці троє - родина? Давно?

Президент теж ніяк не відреагував. Хтось зі спікерів ОП згодом у якомусь із теплих ефірів скаже, що президент дуже жорстко поговорив з Миколою. А фракція? А що фракція? Всі розуміють що виступити проти кума Єрмака - це виступити проти Єрмака. А у "Слузі народу", як відомо, лояльність цінується більше за професіоналізм та відповідальність. Саме на таких засадах будувались і тримались провладні партії попередників. Щоправда недовго. Це і є кругова порука. Вона так і працює".

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...