"У*бывать в Израиль" Зеленському порадила не Маруся Звіробій, а "ФСБшні хакери", - Софія Федина

Нардеп Федина впевнена, що акаунт її подруги зламала ФСБ. Фото: Фейсбук.

Народна депутатка від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" Софія Федина прокоментувала пост в телеграм-каналі Марусі Звіробій, в якому та погрожувала президенту Зеленському та його сім'ї. Нардеп запевняє, що її подругу зламали російські спецслужби. Про це Федина написала в Facebook, передають Патріоти України.
"Прочитала антисемітські висловлювання в телеграм-сторінці Марусі Звіробій. Поговорила з нею - виявляється, сторінку хакнули. ФСБшні хакери прогресують. Не здивуюся, якщо наступними об'єктами атак стануть мої сторінки. Напевно, комусь не вистачає матеріалів до нашої справи", - знайшла винних Федина.

Звіробій нібито пригрозила, що сім'ю Зеленського "підвісять за ноги", як це "зробили з царською сім'єю", і порадила їм якомога швидше "у@бувати в Ізраїль". Деякі ЗМІ поширили цю новину, доповнивши її скріншотом.

Патріоти України намагалися знайти щось подібне в Телеграмі волонтерки, але жодного такого посту редакція знайти не змогла.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...