Учасник українсько делегації Подоляк повідомив, як пройшов перший раунд переговорів з РФ

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що Україна і Росія визначили низку пріоритетних тем, за якими намітилися певні рішення. Найближчим часом відбудеться другий раунд переговорів, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт ОП.

“Українська та російська делегації провели сьогодні перший раунд переговорів, основною метою яких було обговорення питань припинення вогню на території України та бойових дій. Сторони визначили низку пріоритетних тем, за якими намітилися певні рішення”, – повідомив він на брифінгу.

За його словами, делегації їдуть для консультацій у свої столиці, щоб обговорені рішення отримали якісь можливості імплементації та логістичні рішення.

“Сторони обговорили можливість найближчим часом проведення другого раунду переговорів, на яких ці теми отримають вже конкретну практику розвитку», – підсумував Подоляк.

Переговори проходили в Гомельській області на березі річки Прип’ять. З міркувань безпеки точне місце організатори переговорів не розкривали.

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...

"Не знаю, что делать, вот опять разбомбили Белгород": Росіяни у розпачі через бойові дії поблизу власних домівок (відео)

четвер, 16 травень 2024, 22:20

Зокрема, у розмові росіянин розповідає, що Бєлгород знову розбомбили. "Я понял, а у вас что там? Я не знаю, что делать, там что-то вообще, только вот опять разбомбили Белгород", — жаліється росіянин. . Також у ГУР МОУ підкреслили, що за кожен воєнний ...