Удар був дуже влучним: ЗСУ фактично "перекрили" постачання важкої техніки росіян на правобережжя Херсонщини, - Хлань

ЗСУ абсолютно влучно зруйнували прохід важкої техніки окупанта й підвіз боєкомплектів через Антонівський міст. Тепер там закритий рух для вантажного транспорту. Про це в ефірі "24 каналу" розповів військовий, депутат Херсонської облради Сергій Хлань, передають Патріоти України.

Він зазначив, що окупанти в паніці почали думати як відремонтувати Антонівський міст, а також шукали проєктну документацію на нього й хто б міг зараз спроєктувати його ремонт. "Проте в них нічого не вдається. Вони навіть прибігають до того, що шукають фахівців у Криму, але все марно", – повідомив Сергій Хлань.

За його словами, саме тому російські військові перекинули постачання озброєння і живої сили через Каховську ГЕС до Херсона. Це якраз дорога, де є три мости – Шилова Балка, Тягинський та Дар'ївський мости. По останньому сьогодні, 23 липня, було влучення. "Абсолютно "хірургічно", як і по Антонівському, було прошиття снарядами, щоб неможливо було проходити важкій техніці", – додав Хлань.

Депутат Херсонської облради зазначив, що сьогодні з’явилися кадри, на яких росіяни таки перекидали озброєння, але невеликим транспортом через Дар’ївський міст. "Я думаю, що наші ЗСУ допрацюють таким чином, щоб все ж таки перекрити й це постачання", – акцентував Сергій Хлань.

"Зараз місто Херсон відрізано від постачання важкого озброєння, важкої бронетехніки й це дає переваги нашим Збройним Силам в контрнаступальних діях, які відбуваються абсолютно по всій лінії фронту", – повідомив депутат Херсонської облради.

За його словами, з лівобережжя окупанти не мають можливості перекрити ані важку техніку, ані артилерію. Тим часом наші тактичні переваги продовжуються.

"Люди (на тимчасово окупованій території – 24 канал) кажуть, що "ми чуємо наші Збройні Сили, ми бачимо як горять окупанти, ми бачимо як вони панікують". Почалися тактичні переваги, які наближують нашу перемогу зі звільнення рідної землі", – підсумував Хлань.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....