Удар окупантів по Харкову "Іскандерами": На місці влучання утворилася семиметрова вирва

Окупаційна армія Росії 16 вересня завдала ударів по Харкову "Іскандерами" – є влучання у Холодногірському районі. Про це повідомив начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов, передають Патріоти України.

"На місці наші працівники вже вилучили фрагменти корпусу, основу крила та механізм керування ракетного комплексу Іскандер К", — сказав Болвінов.

За його словами, на одному з місць влучань утворилася семиметрова вирва, пошкоджені будинки, зруйновано стіни, вибиті шибки. Потерпілих доправили до лікарні, це звичайні цивільні.

Ракетний удар по Харкову: що відомо

У Харкові 16 вересня пролунали вибухи. Згодом очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що окупанти завдали щонайменше п’ять ударів по місту.

За попередньою інформацією, поранення отримали п'ятеро цивільних мешканців. Стан потерпілих – легкий та середній.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...