Удар окупантів по Кропивницькому: Кількість постраждалих зросла

Вранці 23 липня ворог вдарив одразу 13 ракетами по Кіровоградщині. Обстріляли 2 об'єкти інфраструктури, постраждали військові. На жаль, є загиблі серед військовослужбовців та охоронців трансформаторної підстанції. Цю інформацію повідомив голова ОВА Андрій Райкович в ефірі всеукраїнського телемарафону, передають Патріоти України.

Він зазначив, що після потужних вибухів біля Кропивницького проводять рятувальні роботи.

Постраждали військовослужбовці, – голова ОВА

"Постраждалим зараз надають допомогу. Поранення дістали і військовослужбовці. Дев'ять із них поранені, один – загинув", – сказав Райкович.

Також голова ОВА повідомив, що, за попередньою інформацією, загинули і два охоронці трансформаторної підстанції.

Кількість потерпілих вже зросла до 16

Вже через кілька годин, пише "Суспільне", кількість потерпілих зросла до 13. Про це повідомила речниця Кіровоградської ОВА Інна Примак. Згодом Андрій Райкович повідомив, що станом на 14:30, постраждалих уже 16.

Через обстріли в частині міста зникало світло

Після вибуху спрацював аварійний захист тягової підстанції і один із районів міста був знеструмлений. Райкович зазначив, що фахівці обленерго провели перевірку та профілактичні роботи. Електропостачання відновили близько 9:30.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...