Удар по аеродрому "Джанкой" був вдалим, уражено комплекс С-400 ворога

Партизанський рух "Атеш" стверджує, що низка ударів, яких було завдано в ніч на 17 листопада на території Джанкойського аеродрому, була успішною, передають Патріоти України.

Дослівно: "Підтверджується детонація в точці за координатами 45.7092211, 34.4270056. Раніше, на цій локації наші агенти фіксували підвезення довгих ящиків в обладнані капоніри.

Підтверджується ураження новітнього комплексу С-400 з вибухом пускової установки і серйозними пошкодженнями інших машин комплексу. Окупанти вірили у свій новітній комплекс ППО настільки, що розміщували склади з ракетами безпосередньо біля пускової установки".

Деталі: За даними партизан, які посилаються на своїх агентів із підрозділу ППО, також є серйозне ураження в районі командного пункту 5 зенітного ракетного дивізіону 18 зенітного ракетного полку 31 дивізії ППО 4 армії ПКС РФ.

Дослівно: "З міркувань безпеки наших агентів ми утримаємося від розкриття додаткової інформації. Подробиці передано Силам оборони України.

Ми дякуємо всім нашим агентам за їхню відвагу, завзятість і докладені зусилля. Кожен ваш внесок має величезне значення для досягнення наших цілей. Разом ми сила, здатна досягти значних результатів".

На Харківщині судитимуть кримінального авторитета, який укупі з росіянами пограбував ексмера Добкіна (фото)

вівторок, 30 квітень 2024, 19:15

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо кримінального авторитета з Вовчанська Дмитра Чигринова на прізвисько "Чиж", чотирьох російських військових та трьох жителів Вовчанська, які під час окупації грабували й к...

Прогавили стратегічну локацію: Росіяни безуспішно штурмують нещодавно звільнений острів Нестрига у дельті Дніпра - ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 19:07

Російські загарбники безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно встановили контроль українські захисники, а також продовжують атаки на село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області. Про це у вівторок, 30 квітня, в ефірі телема...