Удар по кораблях окупантів у Бердянську: Арестович розповів, що згоріло 20 танків та 45 БТРів - і це ще не все

У ніч з 24 на 25 березня, з четверга на п'ятницю, Генеральний штаб Збройних сил України уточнив дані про наслідки удару по російських кораблях в порту Бердянська. Заява була опублікована на офіційній сторінці відомства в Facebook, передають Патріоти України.

Згідно з уточненими відомостями, був знищений великий десантний корабель "Саратов" (а не "Орськ", як повідомлялося раніше). Два інших великих десантних кораблі - "Цезар Куніков" і "Новочеркаськ" - отримали пошкодження.

До того радник керівника Офісу президента Олексій Арестович повідомив, що перевозив потоплений корабель Чорноморського флоту РФ в захопленому Бердянську, за попередніми даними, досить великий десант.

"Сьогодні, за попередніми даними, був знищений передовий командний пункт 49-ї російської армії на півдні і великий десантний корабель, який перевозив орієнтовно 400 морських піхотинців, 20 танків і 45 БТРів, раптово вибухнув в порту Бердянськ, інший був пошкоджений", — заявив він.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...