Удар по кишені зачепить всіх! Рада ухвалила історичне збільшення податків, але зі змінами

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №11416-д щодо збільшення податків. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк, передають Патріоти України.

За відповідне рішення проголосували 247 народних обранців. Железняк каже, що Рада не стала підвищувати військовий збір для військових. Він залишився 1,5%.

Також Рада не підтримала правки, які фактично скасовують статус податкового агента із нотаріуса при посвідчені ним договорів купівлі-продажу (міни) між фіз особами.

У ході голосування депутати не підтримали правку, яка підвищувала військовий збір з доходів фізичних осіб та його запровадження для ФОПів. Саме ці норми і становили основу всього закону.

ЗСУ можуть утримувати території на Курщині ще кілька місяців: У Bloomberg пояснили, який план у Зеленського

четвер, 10 жовтень 2024, 22:55

США вважають, що Україна зможе утримувати територію в Курській області РФ ще щонайменше кілька місяців. Надалі ця територія може стати "важелем" у майбутніх переговорах з Москвою, передають Патріоти України. Про це пише Bloomberg. Американські чиновник...

"Ігнорує сучасні реалії": Прем'єр Румунії відповів на звинувачення Захарової про "плани Бухаресту" захопити Молдову

четвер, 10 жовтень 2024, 21:44

Прем'єр-міністр Румунії Марчел Чолаку у четвер, 10 жовтня, відповів на звинувачення речниці російського МЗС Марії Захарової про нібито «плани Бухаресту» анексувати Молдову. Про це повідомляє Romania Journal, передають Патріоти України. Чолаку підкресли...