Удар по Львову - сигнал для Заходу: якщо не зупинити РФ, ракети впадуть ближче до кордонів НАТО

Захід не відреагував належним чином на ракетні удари по Львову, який знаходиться в 80 кілометрів від кордону з Польщею. Такі дії Росії підтверджують слова президента Володимира Зеленського про те, що інтереси Москви поширюються і за межі України, передають Патріоти України.

Російську державу потрібно зупинити, і якщо не робити належних кроків, ракети падатимуть до кордонів Північноатлантичного альянсу. Про це заявив спікер Офісу президента Сергій Никифоров. Під час телемарафону UA Разом він сказав, що західний світ не продемонстрував серйозної реакції на обстріл Львова, тоді як ракети падали близько до кордонів військово-політичного блоку Заходу.

"На жаль, будь-яких серйозних коментарів, серйозних заяв щодо обстрілу Львова, близького падіння ракет до кордонів НАТО, ми не почули", - зазначив Никифоров.

Також він додав, що ситуація з обстрілом Львова підтверджує заяви президента Зеленського про амбіції Росії, які не обмежуються Україною. Якщо не робити рішучих кроків, ракети падатимуть ближче до кордонів Альянсу. "Це демонстрація того, що зупиняти Росію потрібно на українській території, тому що якщо цього не робити, ракети падатимуть ближче до кордонів НАТО", - підкреслив Сергій Никифоров.

"Ми разом віримо": Сі Цзіньпін підтримав ідею Макрона щодо Олімпійського перемир’я

вівторок, 7 травень 2024, 10:22

Президент Китаю Сі Цзіньпін під час офіційного візиту до Парижа підтримав ідею президента Еммануеля Макрона щодо перемир’я в Україні, Секторі Гази та Судані на час Олімпійських ігор у столиці Франції. Як пише видання Le Monde, Макрон повідомив про ц...

"Не може бути й мови": Дві країни НАТО вперто тримаються за російські ЗРК і не дають їх Україні, - Forbes

вівторок, 7 травень 2024, 9:50

Як пише Forbes, Туреччина та Греція вперто тримаються за свої зенітно-ракетні комплекси російського виробництва і відмовляються передавати їх Україні попри вмовляння США, передають Патріоти України. На тлі загострення в Україні ЄС почав тиснути на Грец...