"Удар по нафтобазі у Феодосії цікавий тим...":Згурець пояснив наслідки "бавовни" для Росії

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що нафтовий термінал у Феодосії забезпечує угруповання РФ на Херсонському та Запорізькому напрямках через Джанкой. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"Удар по нафтобазі у Феодосії цікавий тим, що це дійсно найбільший російський термінал у Криму, більший, ніж у Севастополі. Цей термінал забезпечує російське угруповання, зокрема, на Херсонському та Запорізькому напрямках через Джанкой. Удар нашими дронами, а, можливо, й ракетами, був досить ефективним", - зауважив Згурець.

За словами директора інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, вважалося, що ППО в Криму щільне, адже це ділянка, де ворог намагається максимально захистити ключові об'єкти інфраструктури.

"До речі, поблизу Феодосії, буквально за 6 кілометрів розташований полк ЗРБ росіян з комплексом С-400. Тобто було чітко вибрано напрямок ударів дронами, або всі РЛС, які можуть забезпечувати роботу російських ЗРК, були виведені з ладу. Або ж ефективність цих розрахунків вкрай низька, що дозволяє українській стороні системно реалізовувати удари по Криму та по інших об'єктах на території РФ. Окрім нафтобаз, ЗСУ також знищують і російські арсенали з боєприпасами", - наголосив Згурець.

"Удар по нафтобазі у Феодосії цікавий тим...":Згурець пояснив наслідки "бавовни" для Росії

вівторок, 8 жовтень 2024, 23:55

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що нафтовий термінал у Феодосії забезпечує угруповання РФ на Херсонському та Запорізькому напрямках через Джанкой. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", пе...

"У росіян є прихована стратегія": Андрусів пояснив, що стоїть за розмовами про мир

вівторок, 8 жовтень 2024, 23:40

"Ми часто обговорюємо, як бачимо нашу перемога, але рідко як її бачить русня. Зрозуміло, що будь-яке рішення, за яким Україна залишається незалежною є для них поразкою Тому постає питання: чому вони говорять про готовність зупинитись по лінії фронту? А...