Удар по російському Борисоглєбську: Чим займався 711-й завод і чому це дуже важливо для України (відео)

У ніч на 9 квітня у місті Борисоглєбськ Воронезької області РФ декілька безпілотників атакували навчальний авіаційний центр підготовки льотного складу імені В. П. Чкалова. Росіяни заявили про начебто незначні удари по навчальним корпусам, проте Головне управління розвідки України та ЗМІ заявляють, що на території центру працював 711-й авіаремонтний завод. Що виготовляло підприємство – далі в сюжеті.

Нічна атака

За інформацією російського пабліку Baza, один із БПЛА врізався у фасад будівлі на рівні четвертого поверху близько третьої години ночі. За годину туди ж влучив другий дрон. Як уточнює Astra, обидва безпілотники вибухнули. Внаслідок "прильоту" пошкоджено фасад та скління навчального центру, постраждалих начебто немає, додають Telegram-канали.

Ще низка росЗМІ заявили, що авіацентр атакували не два, а три БПЛА. Нібито перший дрон вдарив по адміністративній будівлі, яка не отримала серйозних ушкоджень. Два інші безпілотники були збиті силами ППО, уламки одного з них впали на інші приміщення.

"Геноцид російськомовного населення": Словацький політик зустрівся з послом РФ та підтримав пропаганду Кремля

четвер, 16 травень 2024, 20:16

Посол Росії в Словаччині Ігор Братчиков в середу, 15 травня, таємно зустрівся у словацькому парламенті з депутатом від правлячої партії "Smer" Тібором Гашпаром, аби обговорити війну в Україні та кібербезпеку. Про це пише Euractiv, передають Патріоти Ук...

Шукають незгодних із окупацією: Росіяни створили "антитерористичну комісію" на ТОТ

четвер, 16 травень 2024, 20:01

Росіяни створили на тимчасово окупованих територіях псевдоправоохоронне об’єднання - "антитерористичну комісію" і шукають у соцмережах незгодних з окупацією. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров, передають Патріоти України. "Хочуть трим...