Удар росіян балістикою по житловому будинку в Кривому Розі: Щонайменше дев’ять загиблих, майже 30 постраждалих, зокрема діти (фото)

Війська РФ у середу, 12 червня, завдали ракетного удару по житловій забудові Кривого Рогу. Щонайменше дев’ять людей загинули, інформують Патріоти України.

О 19:16 Офіс генпрокурора повідомив, що кількість загиблих збільшилася до дев’яти, поранено 29 людей, зокрема п’ять дітей.

О 18:06 Глава МВС Ігор Клименко повідомив, що кількість загиблих зросла до восьми осіб. За його даними, постраждала щонайменше 21 людина, серед травмованих — двоє дітей. Ще 4 людини вважаються зниклими безвісти.

Офіс Генпрокурора повідомив, що загинуло семеро людей і 20 дістали поранення. Правоохоронці почали досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни, поєднаних з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 УК України).

О 17:58 Сили оборони півдня повідомили, що внаслідок російського удару балістичною ракетою пошкоджено адміністративну будівлю та житловий багатоквартирний будинок.

Росіяни вдарили по місту приблизно о 15:45. Голова Дніпропетровської ОДА Сергій Лисак повідомляв, що росіяни влучили в житловий сектор.

Президент Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар росіян по місту. «Щодня і щогодини російський терор доводить, що Україна разом із партнерами має посилювати ППО. Ракетний удар росіян по Кривому Рогу. На цю мить 11 поранених людей і шість загиблих», — повідомив він.

Зеленський висловив співчуття сім'ям і близьким загиблих. Він зазначив, що на місці працюють усі необхідні служби. «Сучасні системи протиповітряної оборони здатні забезпечити максимальний захист людей, наших міст, наших позицій. І ми максимально потребуємо їх», — сказав він.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...