Удар росіян по Кривому Рогу: Постраждалих вже кілька десятків, пошкоджено багато будинків і три адмінбудівлі (фото)

У Кривому Розі кількість постраждалих унаслідок російського ракетного удару по будівлі поліції зросла з 25 до 44, інформують Патріоти України.

У ДСНС заявили, що станом на 11:00 поранених вже 44.

Раніше глава Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що постраждалих вже 32. Проте згодом керівник Ради оборони міста Олександр Вілкул розповів, що їх кількість зросла до 41. Також відомо про одного загиблого поліціянта.

За його словами, у лікарнях перебувають 19 людей, троє з яких у тяжкому стані. Лисак каже, що більшість постраждалих у задовільному або в стані середньої тяжкості. Унаслідок атаки пошкоджено три адмінбудівлі, побито сім житлових будинків, зокрема багатоповерхівку. Пожежу в гаражах уже погасили.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...