"Удар русских богов": Подружжя з Харкова продавало книги російського націоналіста (фото)

56-річному харків'янину та його 57-річній дружині повідомили про підозру за фактом збуту творів, які пропагують культ насильства та жорстокості. Відповідну інформацію 4 липня було опубліковано у Харківській обласній прокуратурі, передають Патріоти України.

За даними слідства, подружжя незаконно придбало книги "Удар русских богов" авторства Володимира Істархова, які не відповідають вимогам Закону України "Про захист суспільної моралі", а також включені до "Переліку книжкових видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України, пропаганду насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терористичних актів, посягання на права та свободи людини".
"Вказана книга пропагує культ насильства та жорстокості і в законному обороті для поширення заборонена. Незважаючи на це, чоловік та жінка продавали заборонені книги у торговому павільйоні книжкового ринку та онлайн", - розповіли у прокуратурі.

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...

Депутат-праворадикал у Німеччині виявився власником бізнесу у Білорусі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:15

Депутату від ультраправої політичної партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ) загрожує великий штраф за приховування інформації про бізнес, що належить йому в Білорусі. Про це пише BILD, передають Патріоти України. "Депутат земельного парламенту Саксо...