Удар у саме серце скреп: У світі знову різко впали ціни на нафту через радикальне рішення Трампа щодо ЄС

Ціни на нафту еталонних марок в четвер, 12 березня, впали в процесі азіатських торгів після заборони на в'їзд у США для європейців, передають Патріоти України.

Зокрема, американський президент Дональд Трамп закрив на 30 днів в'їзд для громадян країн Шенгенської зони через поширення коронавірусу.

Вартість Brent станом на 14:45 впала на 5,7%, до 33,83 долара за барель; WTI – на 6,1%, до 31,10 долара за барель; Urals – на 6,7%, до 28,74 долара за барель. Про це свідчать результати торгів.

На відкритті торгів вранці вартість ф'ючерсів Brent на лондонській біржі ICE Futures досягла 34,28 долара за барель, що на 4,5% нижче за рівень закриття попередньої сесії.

Водночас ф'ючерс на нафту WTI на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) знизився на 4,6% – до 31,57 долара за барель.

Крім того, ціна російської нафти Urals обвалилася на 9,4% – до 29,39 долара за барель

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...

Проросійський режим ставлеників Іванішвілі успішно розбудовує диктатуру московського зразку: Парламент Грузії затвердив закон про "іноагентів" у другому читанні

четвер, 2 травень 2024, 6:15

Парламент Грузії в середу, 1 травня, ухвалив у другому читанні законопроєкт про прозорість іноземного впливу, або закон про "іноагентів", який спровокував масові протести. Про це повідомляє Эхо Кавказа. . За його словами, закон про "прозорість іноземн...