Ударна авіація ЗСУ знищила майже десяток окупантів та близько 15 ворожих БМП, - Міноборони

Українські захисники продовжують давати гідну відповідь російським окупаційним військам, знищуючи ворогів. У понеділок, 15 серпня, українські штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24М завдали нищівного удару по російських окупантах, передають Патріоти України.

Завдяки цьому було знищено близько десятка загарбників та близько 15 їх бойових машин піхоти. Про це повідомили в Міністерстві оборони України.

Зазначається, що під прикриттям винищувальної авіації, льотчики ЗСУ завдали ударів по взводних та ротних опорних пунктах, танкових колонах на марші, позиціях реактивних систем залпового вогню, переправах та скупченню живої сили й техніки російських окупантів. "Українські захисники не втомилися захищати Україну від російської орди!" – наголосили в Міноборони.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...