Ударний безпілотник ЗСУ Bayraktar пролетів пів країни та виконав низку планових завдань поблизу Криму

Український Bayraktar другий день «працює на Ширлані»

Ударний безпілотний літальний апарат Bayraktar TB2 другий день «працює на полігоні Широкий лан, повідомляють Патріоти України з посиланням на MilitaryAviation.In.Ua.

Розпочались польоти БПЛА учора, коли один з них здійснив переліт з місця базування у Хмельницькій області до Миколаївської області.

Не здійснювавши посадки Bayraktar TB2 виконав декілька кіл над територією 235 Міжвидового центру підготовки військових частин та підрозділів. Висота польоту склала 5800 метрів.

Маршрут перельоту Bayraktar TB2 з Хмельницької області до Миколаївської

Сьогодні, 24 листопада 2020 року, злетівши з аеродрому Кульбакине у Миколаєві середньовисотний ударний безпілотний літальний апарат Bayraktar TB2 здійснив переліт до території полігону «Широкий Лан» та здійснив декілька його обльотів.

Маршрут польоту Bayraktar TB2 у Миколаївській області 24 листопада 2020 року

Станом на 12:50 польоти продовжуються на висоті 5189 метрів.

Перед цим ударні безпілотні літальні апарати Bayraktar TB2 брали участь у стратегічних навчаннях «Об’єднані зусилля 2020».

Ударний БПЛА Bayraktar TB2 під час випробувань у ЗСУ

Тоді армійці застосовували взаємодію дронів реактивними системи залпового вогню «Ураган» та ракетного комплексу «Вільха», також відпрацьовувались завдання у взаємодії зі штурмовою та морською авіацією.

Нещодавно українські ударні дрони було оновлено і дальність управління БПЛА Bayraktar TB2 зросла до 300 км, у порівнянні з до модернізованої версії, котра складала 150 км.

З метою перевірки нових можливостей випробувальна бригада Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки проводила контрольні випробування ударного оперативно-тактичного середньовисотного БПЛА Bayraktar TB2, що і підтвердило ці можливості.

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...

За звʼязки з командою Навального: У РФ заарештовано журналістів AP і Reuters (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 21:59

У Росії заарештували журналістів Сергія Кареліна і Костянтина Габова, які працювали на Reuters та Associated Press, за звинуваченнями у нібито співпраці з командою Олексія Навального. Про це повідомляє AP, передають Патріоти України. Карелін, який має ...