​Ударний безпілотник ЗСУ Bayraktar TB2 успішно провів першу місію в зоні ООС: Нардеп Мисягін розповів подробиці

Український безпілотний літальний апарат Bayraktar TB2 вперше здійснив виліт в зону проведення Операції обʼєднаних сил, окупанти вже б'ються в істериці, гадаючи що все це може означати. Дещо про місію повідомив народний депутат Юрій Мисягін, зазначають Патріоти України.

За словами депутата, політ було зроблено з метою спостереження і за цей час було виявлено: виявлено зенітні системи, артилерію, танки. Зокрема Панцирь-С, С-125, ЗРК-Тор, гаубиці.

«Таваріщі», ми вам радимо дану техніку відвезти назад у Москву на парад, бо знову доведеться дозакупатись і не вистачить грошей на проведення газу в російські села. Під час турецької операції «Весняний щит», Байрактари зарекомендували себе з найкращого боку, особливо проти російської військової техніки», – наголошує автор повідомлення на своїй сторінці у Facebook.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....