Ударом HIMARS по штабу дивізії знищений російський полковник Канат Мукатов

В Україні ліквідований російський полковник-окупант Канат Мукатов, заступник командира 20-ї гвардійської мотострілецької дивізії. Його загибель підтвердили в країні-агресорі. Ховали загарбника 8 серпня в закритій труні, передають Патріоти України.

Російський пропагандистські ЗМІ не уточнюють подробиці загибелі 38-річного Мукатова. Але, за даними військового оглядача Романа Бочкали, окупант імовірно загинув внаслідок удару американського РСЗВ HIMARS по штабу дивізії.

Поховали Мукатова у Волгограді 8 серпня. Він був учасником бойових дій на Північному Кавказі, а також у Сирії. Брав участь у вторгненні в Україну з перших днів.

Народився і виріс в селищі Ельтон Палласовського району. У 2005 році Мукатов закінчив Новосибірське вище військове командне училище, а в 2013-му — загальновійськову академію сухопутних військ РФ, був заступником командира 20-ї мотострілецької дивізії восьмої загальновійськової армії Південного військового округу.

Родичі окупанта дізналися про його загибель 10 липня, але "вантаж 200" привезли додому через місяць. Ховали Мукатова в закритій труні.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...