"Удержать Калининград мы не сможем от слова совсем": Гіркін прогнозує поразку росіян

У разі вступу у війну сил НАТО Росія втратить контроль над Калінінградом, оскільки російська армія не має ресурсів на утримання цього міста. Про це заявив екс-командир НЗФ "ДНР" Ігор Гіркін, передають Патріоти України.
"Если НАТО реально вступит в войну, то удержать Калининград мы не сможем от слова совсем", - заявив він.

Також Гіркін підкреслив, що на даний момент практично всі сухопутні сили російської армії розміщені на фронті з Україною, довжина лінії якого становить 2 тис. км.: "Для надежной защиты Калининграда войск у нас недостаточно, если его будут атаковать со всех сторон. Атаковать его будут со всех сторон: там с трех сторон Польша, с четвертой - Литва".

Крім того, він висловив думку, що НАТО в Балтійському морі має велику перевагу: "Там наши части и соединения смогут только героически погибнуть в боях с превосходящими силами противника".

"Лінія фронту майже не рухається": Шанси України витіснити Росію виглядають все більш примарними, - WSJ

четвер, 18 квітень 2024, 9:59

Війна в Україні наразі переживає критичний момент. Як пише The Wall Street Journal, стратегія Володимира Путіна, направлена на те, щоб пересилити підтримку України зі сторони Заходу, виявилася довговічною, і найближчі місяці можуть рішуче змінити хід в...

"Ми не повинні недооцінювати": Буданов дав прогноз, чи можливий розпад РФ, і заговорив про "вікно можливостей"

четвер, 18 квітень 2024, 9:57

Керівник українського Головного управління розвідки Кирило Буданов заявляє, що диктатор-президент агресорки Росії Володимир Путін зробив "стратегічну помилку", розпочавши війну в Україні. Про це він сказав в інтерв'ю американській газеті The Washimgton...