Угода на мільярди: Німецький Der Spiegel повідомив про вимоги України до Берліна по "Північному потоку-2"

До рук журналістів впливового німецького видання Der Spiegel потрапив список вимог України, який був складений в Офісі президента Володимира Зеленського і містить пункти можливих компенсацій офіційному Києву після будівництва і початку роботи газопроводу "Північний потік - 2", повідомляють Патріоти України.

Журналісти видання "Страна" з посиланням на Der Spiegel зазначають, що список вимог України виглядає переконливо. Йдеться про фінансову компенсацію розміром в 2-3 млрд євро, а також про відкриття кредитної лінії від фінансових структур Європейського союзу на 5 млрд євро.

Крім того, українська пропозиція має на увазі продовження контракту між Києвом і Москвою з транспортування газу ще на 10 найближчих років. Журналісти нагадують, що напередодні розпочався візит президента Володимира Зеленського в Німеччині, після чого через кілька днів він вирушить до Вашингтона на зустріч з американським президентом Джо Байденом. Адміністрація нового президента США різко змінила політику щодо російського газопроводу, відмовившись від політики санкцій. За даними інвесторів газопроводу, будівництво "СП-2" буде закінчено в серпні нинішнього року.

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали:

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...