Угода вже укладена: Україна купила нові ударні безпілотники у Туреччині

Україна домовилася з виробником безпілотних літальних апаратів (БПЛА) Baykar про покупку у Туреччині партії безпілотників Bayraktar, повідомляють Патріоти України.

Представники фірми підтвердили, що угода вже укладена. Вони додали, що український лідер Володимир Зеленський, чий візит до Туреччини заплановано на суботу, 10 квітня, не має наміру відвідувати виробництво. Він встиг побувати там раніше, коли приїжджав країну в серпні 2019 року.
«Зеленський не збирається відвідувати наш завод. Немає ніякої підготовки до цього. Якщо президент України буде обговорювати військове співробітництво, то не з нами, а з міністерством оборони і адміністрацією президента. Те, що пов'язано з нами - це покупка [українцями] безпілотників, в тому числі ударних. Але вони їх вже купили», - наводить агентство слова представника компанії.

БПЛА турецького виробництва вже стоять на озброєнні української армії. В кінці березня вони провели навчання над акваторією Чорного моря, в яких зазнали ударні безпілотники Bayraktar TB2.

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...

У Росії розробили секретний документ із планом, як послабити західних противників, зокрема США

четвер, 18 квітень 2024, 18:44

Міністерство закордонних справ країни-агресора Росії розробляє плани, щоб спробувати послабити своїх західних противників, включно зі США, і використати війну в Україні для створення нового глобального устрою. Про це 17 квітня пише The Washington Post ...