Будапешт планував свою участь у розділі України під проводом Москви: "Угорщина була попереджена заздалегідь Путіним про те, що будуть нападати на Україну", - Данілов

Дрібний хижак сподівався милістю Х*йла відхопити собі Закарпаття, коли армія РФ пророкує Києвом та Львовом. Участь у розділі України країною НАТО за задумом Кремля мав змусити Захід швидше змиритись з аншлюсом та заохотити решту сусідів хапати к "бенкету"

Угорщина заздалегідь знала про плани Путіна розпочати повномасштабне вторгнення в Україну. В них був свій зухвалий план, якому не судилось збутись. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, повідомляють Патріоти України.

Відповідаючи на запитання про те, коли Україна зможе стати членом Альянсу, він зазначив, що НАТО працює за принципом консенсусу. А оскільки наразі не всі країни відповідають демократичним принципам розбудови цієї інституції, то відповісти на запитання складно.

Путін повідомив Угорщину про план нападу

Данілов мав на увазі Угорщину, яка відкрито заявляє про співпрацю з Росією. "Щобільше, Угорщина була попереджена заздалегідь Путіним про те, що будуть нападати на нашу країну. Вони чомусь вважали, що зможуть забрати собі частину території", – зазначив Данілов.

Наслідки для Угорщини обов'язково будуть

Водночас секретар РНБО наголосив, що цього ніколи не буде. Бо перемога обов'язково за нами, а наслідки для цієї країни, тобто Угорщини, будуть за результатами цієї війни.

Головне про ганебну позицію Угорщини

  • Угорщина продовжує гнути проросійську лінію, зневажаючи європейські цінності.
  • З останнього – ганебного, то в Угорщині заявили, що накладуть вето на будь-які пропозиції ЄС щодо ембарго на російські енергоносії.
  • Водночас у Єврокомісії розпочали процедуру, яка має обмежити фінансування Угорщини з бюджету Європейського Союзу. У комісії заявили, що причиною цього є висока корупція в країні.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...