Угорські дипломати на Закарпатті попалися на корупційній схемі легалізації росіян в ЄС

На Закарпатті блокували канал легалізації росіян в ЄС за допомогою дипломатів Угорщини

Голові МЗС Угорщини Петеру Сіярто доведеться давати пояснення колегам по ЄС

На Закарпатті припинили діяльність каналу переміщення росіян в Євросоюз. В легалізації громадян РФ в Євросоюзі допомагали угорські дипломати, повідомляють Патріоти України з посиланням на СБУ.За даними слідства, житель Берегівського району Закарпатської області сприяв іноземцям, в тому числі і росіянам, в отриманні фіктивного громадянства Угорщини і можливості в'їзду в 182 країн світу, включаючи США і Великобританії.

Організатор схеми забезпечував підробку документів, які підтверджували наявність підстав для отримання громадянства. Оформлення документів про громадянство і дозволу для виїзду за кордон здійснювали через дипломатичні представництва Угорщини в деяких країнах ЄС.

Замовники платили за послуги 25-30 тисяч євро. Серед клієнтів були представники криміналітету і організованих злочинних угруповань.

В рамках справи обшукали організатора схеми за місцем проживання. У нього вилучили речові докази. Чоловіка підозрюють ч. 1 статті 14, ч. 2 статті 332 ч. і 3 статті 358 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України; підробка документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...

"Зуміли знайти слабкі місця": У ЗСУ підтвердили просування росіян на Авдіївському напрямку

неділя, 28 квітень 2024, 18:05

У ЗСУ підтвердили, що російська війська при хронічній нестачі боєприпасів у Силах оборони просунутися на кілька кілометрів на Авдіївському напрямку. Де саме - не повідомили. Про це розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в ...