"Угорці були готові ввести "миротворців": Політолог припустив наявність домовленості між Путіним та Орбаном

Щодо останньої заяви угорського міністра закордонних справ, то про це вже казали раніше. Угорці були готові "миротворчі війська" в разі успішності загарбницьких дій росії під приводом захисту угорців. Про це розповів український політолог Тарас Семенюк, передають Патріоти України.

Він також зазначив, що варто звернути увагу на те, що до Закарпаття ракети не прилітають і слава Богу, що не скажеш про інші регіони України. "Тож, на мою думку, є певна домовленість між Путіном та Орбаном", – каже Тарас Семенюк.

Саме Орбан є одним із тих західних лідерів, який навідувався до Кремля перед початком повномасштабного вторгнення 24 лютого. За його словами, цілком очевидно, що вони обговорювали, як Орбан реалізовуватиме свою експансію на Закарпатті. Тому, ці заяви не з'являються просто так, вони з'являються і звучать доволі різко, каже політолог.

"Тому нам важливо так само зберігати військовий контингент і на Закарпатті, для того щоб можна було адекватно відповісти у разі загроз", – додає Тарас Семенюк.

Навряд це вилиється у масштабний конфлікт, адже всім вже зрозуміло, що росія стратегічно вже програла цю війну, додає фахівець. Залишилось лише дочекатись того моменту, коли українські захисники звільнять усі тимчасово окуповані території.

Джерело: 24 канал

Ворог йде на загострення: На Луганщині фіксується збільшення штурмів та обстрілів з боку російських військ

неділя, 28 квітень 2024, 10:22

Російські загарбники збільшили кількість штурмів та обстрілів Луганської області, повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передають Патріоти України. "Загарбники значно збільшили кількість штурмів і обстрілів наших позицій та населених пункті...

"Вчора було збиття. Це розвідка": У ЗСУ прокоментували застосування РФ дронів невстановленого типу під час атаки

неділя, 28 квітень 2024, 9:44

Під час атаки по Україні російські війська використали БПЛА невстановленого типу. Ймовірно, що це розвідувальні дрони. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на коментар начальника Обʼєднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Україн...