"Угробили" ЗРК за $8 млн.": Під Норильськом зазнав аварії ешелон армії РФ з унікальною технікою (фото)

Російські військові ретельно приховують інцидент, але усе таємне стає явним.

Ешелон із військовою технікою РФ зійшов із рейок. Фото: Твіттер.

Під містом Норильськом зійшов з рейок черговий ешелон з військовою технікою РФ. Знищено унікальний російський ЗРК. Про нову аварію військового ешелону розповів в Twitter акаунт під ніком "Выживший в уме", передають Патріоти України.

У РФ ретельно приховують інцидент, тому подробиць про нього вкрай мало. Відомо, що ешелон армії РФ зійшов з рейок під Норильськом. Деяка техніка ЗС РФ була серйозно пошкоджена. Серед неї опинився і арктичний зенітно-ракетний комплекс "ТОР-2" вартістю в 8 мільйонів доларів.

Варто зазначити, що ЗРК "Тор-2" катали 9 травня в Москві на параді в День перемоги. На момент аварії він, по всій видимості, прямував на місце дислокації.


Відповідав за забезпечення бійців на фронті: З Міноборони звільнили топ-чиновника

вівторок, 23 квітень 2024, 21:15

23 квітня Кабінет міністрів звільнив заступника голови Міністерства оборони Віталія Половенка. Його лише взимку призначили на цю посаду. Про це повідомив пресцентр уряду, передають Патріоти України. У Кабміні не вказали причину його звільнення. Серед з...

Україна може запустити виробництво Patriot: Посол Маркарова зробила гучну заяву

вівторок, 23 квітень 2024, 20:44

Перенесення виробництва Patriot в Україну є цілком реальним і переговори щодо цього вже ведуться. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Така задача у нас стоїть і від презид...