"Угу, перемога... Не про*бали б ми тут ще": Окупанти не в захваті від параду Путіна та його промови (аудіо)

Росіяни не зрозуміли святкову промову російського диктатора Володимира Путіна на параді 9 травня. Про це свідчить аудіоперехоплення розмови окупанта та його подруги з РФ, опубліковане Головним управлінням розвідки МО України, передають Патріоти України.

Російський військовий не може зрозуміти логіки проведення урочистостей: "Через Covid парад скасували, а через війну – ні. Логічно."

Водночас подруга розповіла, як вона оцінила промову російського президента: "Сьогодні Путін на параді віддав шану загиблим в Одесі у 2014. Він адекватний взагалі, ні? Його промова це якась жесть. До чого тут Суворов, Мономах і велика вітчизняна війна?"

"Ну що ти хочеш. Старий маразматик", - відповів їй окупант.

Пара також обговорила перебіг війни в Україні та її передумови. Окупант зазначив, що за логікою плану "відродження СРСР" Росії треба нападати ще й на країни Прибалтики, Білорусь та інші.

Його подруга зазначила, що на Білорусь нападати не треба, оскільки "російські танки вже там". На її переконання, Білорусь все одно стане частиною РФ, як тільки цього захоче Путін. Жінка вважає, що зараз цього не станеться, оскільки РФ прийдеться "ділити перемогу" з Білоруссю. Окупант не настільки оптимістичний, як його подруга: "Угу, перемогу... Не про*бали б ми тут ще".

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...