"Уявімо теоретично, що війська РФ якось опинилися біля кордонів Німеччини. Росіяни були б щасливі", - Олена Кудренко

"Пишуть, що треба розуміти настрої німців та позицію їх влади. Бо вони наче різняться. Тому буду писати саме за позицію влади Німеччини. Іспанія запропонувала передати нам танки - Німеччина відмовила. І навіть, як пише видання Spiegel, іспанці вибачилися перед Шольцем за те, що його потурбували", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Уявімо теоретично, що російські війська якось опинилися біля кордонів Німеччини. Спрацює НАТО чи ні - може й спрацює. Але якщо би росія підійшла до кордонів свого "друга Шольца" - то хіба в Німеччині не знайшлося що змародерити? Німецькі автівки на Ростов, коштовні годинники, німецькі дівчата... Зважаючи на цілі росіян у війнах - поряд з бажанням грабувати, у них був би суцільний пропагандистьський екстаз:
- Оо-о-о-о-о-!!!!!! Мы же гаварілі, что дайдєм до Бєрліна!!!! Мы дашлі!!!! Знай наших!!! Вы далжны бояться русскую армію!!!
Росіяни були би щасливі. Гнати газ до Німеччини і контролювати цю саму Німеччину - це ж бінго!
А що Україна, яка чекає ці нещасні 40 танків від Іспанії, якій не дала дозвіл Німеччина?
Мільйони наших загинули від фашистів. Сотні тисяч боролися на два фронти - і з фашистами, і з радянщиною. Зараз ми теж вмираємо - але це десь далеко, за Польщею. То ж не страшно, так?Далекоглядність - це про інших".

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...